vrijdag 26 februari 2010

Wat staat er over jou in de sterren?

Een Stierbaby is een echte natuurbaby, die van moeder aarde houdt: de bloemen, dieren, bos en weiland. Hij kan rustig en geduldig hard werken en maakt het liefst mooie dingen. Een Stiertje kan soms wat traag op gang komen, maar is hij eenmaal aan een klus begonnen, dan maakt hij die ook af. Ook al is al duidelijk dat het hem niet zal lukken, gaat hij koppig door.

Aards als hij is, voelt een Stiertje zich veilig bij de dingen die hij al kent. Je maakt hem niet blij door zijn versleten of oude speelgoed te vervangen door nieuw. Niet omdat hij emotioneel aan zijn speelgoed is gehecht, maar omdat hij zich zeker voelt met bekende dingen om hem heen.

Leuke dingen doen: met de handen in de aarde, kleien, verven. Zijn eigen stukje tuin geven. Een huisdier. Een mooie opbergdoos of spaarpotje om letterlijk zijn eigen bezit te vergaren en vast te kunnen houden. Samen mooi liedjes zingen.

2 opmerkingen:

  1. Niets mis met een stier (integendeel: ben er zelf ook eentje :-) De meeste creatieve mensen zijn stieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief klein kleinkind,

    Het wordt wel een "beestenboel" bij jullie in huis. Mamma steenbok, Pappa Vissen en jij een stiertje. Je wordt vast een prachtig stiertje.

    BeantwoordenVerwijderen