zaterdag 10 april 2010

Suffe mamma

Klein kereltje,
Mamma moet je wat vertellen, alvast ter voorbereiding. Je hebt stiekem een hele suffe mamma. Een mamma die breit.. Maar van al dit wachten word ik zo ongeduldig dat ik me bezig moet houden. En breien helpt. Dus ben maar bezig aan een hele mooie lappendeken voor jou. Ik dacht, dan vind je het vast niet meer zo erg dat je een breiende mamma hebt :)

Trouwens wat niet zo suf is, jouw box staat al klaar! Van de week hebben opa Peter en oma Ida de box gebracht en mamma heeft hem meteen in orde gemaakt. Weet maar nooit wat jouw planning van ter wereld komen is, dus dan is dit ook al vast weer geregeld :) Nu de poezen nog uitleggen dat hij toch echt voor jou bedoeld is!

1 opmerking:

  1. Dag lief klein kleinkind,

    Je mama is niet suf hoor, ze doet momenteel een beetje suf.*tiktiktiktik* gaan der breipennen. Ze maakt een mooi maar vooral lekker luchtig dekentje voor je.Om de tijd ook nog een wat te doden kletsen je mama en Oma_Mieke heel wat af op msn. Het klopt helemaal dat je mama erg ongeduldig aan het worden is, maar 9 maanden is eigenlijk ook best wel erg lang hoor en alles staat klaar voor je. Het wachten is nu nog op jou. Doe maar klein beetje opschieten, je papa was ook een snelle jongen......Tot gauw lief klein kleinkind.

    BeantwoordenVerwijderen